Bonn se prepara para 250 aniversario de Beethoven

La ciudad alemana de Bonn prepara grandes festejos para el 250 aniversario del nacimiento del compositor Ludwig van Beethoven, que se cumple en 2020. Según avanzaron este martes (06.11.2018) los organizadores, las celebraciones del natalicio del hijo ilustre de Bonn incluirán conciertos dirigidos por Daniel Barenboim, Simon Rattle y Kent Nagano, entre otros.

La ciudad de Beethoven celebra su 250 aniversario con una peculiar fiesta

Bonn, la ciudad alemana donde nació Ludwig van Beethoven el 16 de diciembre de 1770, se prepara para celebrar el 250 aniversario de su llegada al mundo. La manera de anunciar esta conmemoración es una exposición callejera que se inauguró el viernes en la que se repartieron 700 estatuas del genial compositor por la plaza de la catedral de esta urbe.

CONCIERTO DIDÁCTICO CON ORQUESTA Y PROYECCIONES, del 17 al 24 de mayo, Teatro Real de Madrid

¡A LA BIN! ¡A LA BAN! ¡A LA LUDWIG VAN! ¡BEETHOVEN, BEETHOVEN Y NADIE MÁS! 

MUSIC OF THE DAY FROM EUROPE’S CONCERT HALLS

Cada dia a les 20h en directe a Facebook et portem concerts de les millors sales europees.
Gaudeix-los en aquest enllaç!

2020

MARÇ

Aprofitant que aquest any es commemora el 250è aniversari del neixement del geni musical Ludvig Van Beethoven a l’escola hem volgut contribuir d’una forma ben particular creant una exposició interactiva on anar descobrint aspectes de la vida i obra del músic d’una manera ben lúdica.

Així doncs passant per la descoberta d’objectes significatius en la seva vida, tot llegint en vinils uns codis QR que ens acostaran a les seves obres, situant dates importants en un termòmetre del temps, tocant alguna peça important com “Para Elisa” o jugant en una “xarranca” en forma de clau de sol…. ens aproparem al món fantàstic de Beethoven per aprendre un munt de coses sobre ell.

Volem agrair molt sincerament la col.laboració de pares i mares de l’escola que, amb la seva creativitat, il.lusió i dedicació desinteressada, han fet possible que aquesta exposició es dugués a terme.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now